1ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Η Ερευνητική Μονάδα GIS σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά στο 1ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Μαΐου 2015 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει ερευνητικές προσπάθειες χρησιμοποίησης τεχνολογιών Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS), Γεωβάσεων, Συστημάτων συλλογής δεδομένων, Ψηφιακής Απεικόνισης, Τηλεπισκόπησης και μεθόδων Χωρικής Ανάλυσης σε όλους τους τομείς της Γεωργικής Παραγωγής.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο τη χρήση τεχνολογιών GIS και τον ρόλο αυτών στην αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων, τόσο στη Γεωργία όσο και στο Περιβάλλον.

Η Γραμματεία σας ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι που προτίθενται να ενισχύσουν την προσπάθεια του πρώτου αυτού Συνεδρίου μπορούν να προβούν σε χορηγίες.

Επιπλέον, σημειώνεται πως στα πλαίσια του Συνεδρίου δίνεται η δυνατότητα στους φορείς/εταιρείες με μία συμβολική χορηγία (300 ευρώ και άνω) να πραγματοποιήσουν προωθητικές ενέργειες, προβολή προϊόντων και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων. Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://gis2015.aua.gr/ και επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση gis2015@aua.gr
Διονύσιος Καλύβας

Αν. Καθηγητής ΓΠΣ & Χωρικής Ανάλυσης

Υπεύθυνος Ερευνητικής Μονάδας GIS ΓΠΑ

Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ιερά Οδός 75, 118 55 Αθήνα,

Τηλ. 210 529 4091, Κιν. +30 6944223727

Αφήστε μια απάντηση