“ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες” Συνέδριο για τις νέες καλλιέργειες 15-16/9/2013 .

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με “τάση φυγής προς τα μπρος”, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις για νέες καλλιέργειες, για νέες δουλειές. Το συνέδριο “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες” ήρθε να καλύψει το κενό της ενημέρωσης για αυτόν τον κλάδο. Θα παρουσιαστούν προτάσεις για καλλιέργειες όπως στέβια, ιπποφαές, κρανιές, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, κ.ά.

Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες”, έμπειροι επιχειρηματίες από τους παραπάνω κλάδους, έμπειροι καλλιεργητές, θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους.

Νέοι αλλά και υπάρχοντες αγρότες που αναζητούν δυναμικές αναδιαρθρώσεις καλλιεργειών, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας.

Γι’ αυτό θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία της εταιρείας σας. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση θα αντλήσετε νέους υποψήφιους πελάτες-επενδυτές για τα προϊόντα σας.

Δείτε επίσης στο: http://www.facebook.com/NeesKalliergeiesNeesKalliergies

Πηγη: www.agrorama.com

Αφήστε μια απάντηση