«Η Ευρώπη στην περιοχή μου» Διαγωνισμός Φωτογραφίας .

Η ΕΕ διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» και έπαθλο εξοπλισμό ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής αξίας μέχρι 1.000 EUR & ένα ταξίδι για δυο στις Βρυξέλλες.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 9 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί στη σελίδα facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υποβάλουν φωτογραφίες σε δυο κατηγορίες:

– «Το Έργο μου» ανοιχτό σε οργανισμούς που έχουν λάβει ευρωπαϊκή περιφερειακή χρηματοδότηση (δηλαδή από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ή το Ταμείο Συνοχής)

– «Αυτόπτης μάρτυρας», ανοιχτό σε οποιονδήποτε κάτοικο της ΕΕ που εντοπίζει ένα έργο είτε στην περιοχή του/της ή όταν επισκέπτεται άλλη περιφέρεια.

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κάποιος είναι να φωτογραφίσει ένα έργο που περιλαμβάνει μια ένδειξη ευρωπαϊκής περιφερειακής χρηματοδότησης (π.χ. η προβολή σε πίνακα ανακοινώσεων, ταμπέλα, πλάκα κ.λπ., με τη σημαία της ΕΕ και πληροφορίες για τη χρηματοδότηση στις εικόνες).

Δυο νικητές θα επιλεγούν σε κάθε κατηγορία. Ένας με λαϊκή ψήφο και ένας από κριτική επιτροπή που θα επιλέξει μεταξύ των υπολοίπων πιο δημοφιλών συμμετοχών. Οι φωτογραφίες θα κριθούν για την αισθητική τους ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τη σχετικότητα με την πολιτική της ΕΕ.

Για περισσότερα νέα μπείτε στο @EU_Regional στο Twitter και τη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Facebook https://www.facebook.com/EuropeanCommission

(συνημμένα θα βρείτε τους όρους και προυποθέσεις συμμετοχής στα Αγγλικά)

 

Αφήστε μια απάντηση