ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ :Διαδραστική Πολυέκθεση για την Ποιοτική Διατροφή – Υγεία – Ποιότητα Ζωής

 

ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ

Διαδραστική Πολυέκθεση
Ποιοτική Διατροφή – Υγεία – Ποιότητα Ζωής

8-11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ


Για πρώτη φορά μια μοναδική στο χώρο της εκθεσιακή εκδήλωση επιχειρεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση και συγκεντρώνει όλη την αγορά ειδών ποιοτικής διατροφής, των παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων, παρουσιάζοντας την τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του χώρου.

Γεύσεις που γνωρίζουμε ή αναζητάμε και θέλουμε όλοι μας να απολαύσουμε, σε μια έκθεση με γευστικές δοκιμές, εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, μαγειρικά events, εκπαιδευτικές ημερίδες από ειδικούς, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις για την ποιότητα ζωής. Και όλα αυτά με την συμμετοχή των επισκεπτών.

Η Διαδραστική πολυέκθεση γεύσεις & ζωή θα είναι ανοικτή στο κοινό και τους επαγγελματίες για τέσσερις ημέρες, απο την Πέμπτη 8 έως και την Κυριακή 11 Απριλίου, απο τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο μοναδικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στο κέντρο της Αθήνας.

«ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ – ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ»
Μαθήματα μαγειρικής με την chef και food writer
Έφη Γιαλούση – Χατζηχρήστου
Γνωρίστε όλα τα μυστικά για ένα σπιτικό τραπέζι γεμάτο εκλεκτά προϊόντα, ποιότητα και φαντασία.
Συμμετοχή για κάθε ημέρα 25€
Πέμπτη 8, Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Απριλίου 13:00
«ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ»
Με τον Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο
Η ιστορία των ελληνικών αποσταγμάτων, η εξέλιξη τους, οι μέθοδοι δημιουργίας και το κυριότερο οι τρόποι για τη πραγματική τους απόλαυση.
Παρασκευή 9 Απριλίου 16:30 – 17:30
«ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ»
Συντονιστής – παρουσιαστής ο Νίκος Μαούνης
Γευσιγνωσία – παρουσίαση των ελληνικών ποικιλιών κρασιού που διατηρούνται ή έχουν αναβιώσει σε όλες τις περιοχές της πατρίδας μας.
Παρασκευή 9 Απριλίου 18:00 – 20:00
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ»
Παρουσίαση με τον Σταμάτη Σίνη
Ανάλυση – παρουσίαση και γνωριμία με όλα τα είδη Ελληνικού μελιού και τις μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες τους.
Σάββατο 10 Απριλίου 17:00 – 18:00«ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ»
Παρουσίαση με την Μυρσίνη Λαμπράκη
Μια πολύπλευρη δημιουργική γαστρονομική παρουσίαση για το μέλι και τα βότανα που συνδυάζει την γνώση για την θρεπτική τους αξία με τους τρόπους παρασκευής.
Σάββατο 10 Απριλίου 18:00 – 20:00
«ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»
Mε τον Ηλία Μαμαλάκη
Ένα μοναδικό πάνελ από εξαίρετους, ειδικούς στο θέμα, διατροφολόγους, chef και παραγωγούς με συντονιστή τον κορυφαίο στο αντικείμενο Ηλία Μαμαλάκη για δημιουργική συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες.
Κυριακή 11 Απριλίου 13:00 – 14:00
«ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ: ΕΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Mε τον Λευτέρη Λαχουβάρη
Κυριακή 11
Απριλίου 17:00 – 18:30Συμμετοχή στις εκδηλώσεις

Για όλες τις εκδηλώσεις, απαραίτητη προυπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η είσοδος στην αίθουσα εκδηλώσεων θα γίνεται με ειδική «κάρτα εισόδου» η οποία θα παραδίδεται απο την γραμματεία της έκθεσης, το αργότερο μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ.: 2109576100 (υπεύθυνη: Κα Γρηγοράτου Πέρσυ) η μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δίνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την εκδήλωση ή τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣΌλοι οι επισκέπτες, μπορούν να συμμετέχουν σε μια μοναδική διαδραστική διαδικασία, μέσα απο την οποία κατα την περιήγηση τους στην έκθεση και την γευστική δοκιμή που θα κάνουν, θα προτείνουν και θα αναδείξουν ότι τους εντυπωσίασε περισσότερο απο τα προϊόντα της έκθεσης.

Πηγή : http://www.atou.gr/htm_gr/exhibitions.aspx?exid=8&mid=53

Αφήστε μια απάντηση