Skip to primary content
Skip to secondary content

Παπακωνσταντίνου Δημήτριος

Παπακωνσταντίνου Δημήτριος

Main menu

  • Αρχική
  • Ποιοί Είμαστε
  • Συμβουλευτική
    • Ζωοτεχνική Μελέτη
    • Αδειοδότηση
    • HACCP
    • Γνωστοποίηση
  • Έργα
    • Νομική επισήμανση
    • Οικοτεχνικά τρόφιμα
    • Εκπαίδευση
  • Eπικοινωνία
  • Οδηγός του αγρότη

Monthly Archives: Φεβρουάριος 2018

Γεωργικοί Σύμβουλοι : Υπομέτρο 2.2

Posted on 3 Φεβρουαρίου 2018 by Δημήτριος Παπακωνσταντίνου
Reply


Εκδόθηκε η σχετική απόφαση Καθορισμός λεπτομερειών του Συστήματος Παροχής Συμβουλών σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις.pdf Continue reading →

Posted in ΑΡΧΙΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ | Leave a reply

Archives

  • Μάιος 2022
  • Απρίλιος 2022
  • Μάρτιος 2022
  • Ιανουάριος 2022
  • Δεκέμβριος 2021
  • Νοέμβριος 2021
  • Οκτώβριος 2021
  • Σεπτέμβριος 2021
  • Ιούλιος 2021
  • Μάιος 2021
  • Μάρτιος 2021
  • Φεβρουάριος 2021
  • Ιανουάριος 2021
  • Δεκέμβριος 2020
  • Ιούλιος 2020
  • Οκτώβριος 2019
  • Ιούλιος 2019
  • Ιούνιος 2019
  • Μάιος 2019
  • Απρίλιος 2019
  • Φεβρουάριος 2019
  • Ιανουάριος 2019
  • Νοέμβριος 2018
  • Οκτώβριος 2018
  • Αύγουστος 2018
  • Ιούλιος 2018
  • Ιούνιος 2018
  • Μάιος 2018
  • Απρίλιος 2018
  • Μάρτιος 2018
  • Φεβρουάριος 2018
  • Ιανουάριος 2018
  • Δεκέμβριος 2017
  • Νοέμβριος 2017
  • Οκτώβριος 2017
  • Σεπτέμβριος 2017
  • Αύγουστος 2017
  • Ιούλιος 2017
  • Ιούνιος 2017
  • Μάιος 2017
  • Μάρτιος 2017
  • Φεβρουάριος 2017
  • Ιανουάριος 2017
  • Δεκέμβριος 2016
  • Οκτώβριος 2016
  • Σεπτέμβριος 2016
  • Αύγουστος 2016
  • Ιούλιος 2016
  • Ιούνιος 2016
  • Μάιος 2016
  • Απρίλιος 2016
  • Μάρτιος 2016
  • Φεβρουάριος 2016
  • Ιανουάριος 2016
  • Μάιος 2015
  • Απρίλιος 2015
  • Μάρτιος 2015
  • Φεβρουάριος 2015
  • Ιανουάριος 2015
  • Δεκέμβριος 2014
  • Νοέμβριος 2014
  • Οκτώβριος 2014
  • Σεπτέμβριος 2014
  • Αύγουστος 2014
  • Ιούλιος 2014
  • Μάιος 2014
  • Ιανουάριος 2014
  • Δεκέμβριος 2013
  • Νοέμβριος 2013
  • Οκτώβριος 2013
  • Σεπτέμβριος 2013
  • Αύγουστος 2013
  • Ιούλιος 2013
  • Ιούνιος 2013
  • Μάιος 2013
  • Απρίλιος 2013
  • Μάρτιος 2013
  • Φεβρουάριος 2013
  • Ιανουάριος 2013
  • Δεκέμβριος 2012
  • Νοέμβριος 2012
  • Οκτώβριος 2012
  • Σεπτέμβριος 2012
  • Αύγουστος 2012
  • Ιούλιος 2012
  • Ιούνιος 2012
  • Μάιος 2012
  • Απρίλιος 2012
  • Μάρτιος 2012
  • Φεβρουάριος 2012
  • Ιανουάριος 2012
  • Δεκέμβριος 2011
  • Νοέμβριος 2011
  • Οκτώβριος 2011
  • Σεπτέμβριος 2011
  • Αύγουστος 2011
  • Ιούλιος 2011
  • Ιούνιος 2011
  • Μάιος 2011
  • Απρίλιος 2011
  • Μάρτιος 2011
  • Φεβρουάριος 2011
  • Ιανουάριος 2011
  • Δεκέμβριος 2010
  • Νοέμβριος 2010
  • Οκτώβριος 2010
  • Σεπτέμβριος 2010
  • Αύγουστος 2010
  • Ιούλιος 2010
  • Ιούνιος 2010
  • Μάιος 2010
  • Απρίλιος 2010
  • Μάρτιος 2010
  • Φεβρουάριος 2010
  • Ιανουάριος 2010
  • Δεκέμβριος 2009
  • Νοέμβριος 2009
  • Οκτώβριος 2009
  • Σεπτέμβριος 2009
  • Αύγουστος 2009
  • Ιούλιος 2009
  • Ιούνιος 2009
  • Μάιος 2009

Meta

  • Εγγραφή
  • Σύνδεση

Αρχείο

Πρόσφατα άρθρα

  • Ψηφιοποίηση στην αδειοδότηση Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων
  • Άγιο Μύρο, το καθαγιασμένο έλαιο που παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια στο Φανάρι
  • Αγροκτήματα και οινοποιεία κοντά στην Αθήνα για βόλτα και φαγητό
  • Ελαιοτουρισμός
  • “Flora attica – Σπάνια και ενδημικά φυτά της Αττικής” – Μελέτη του Νίκου Νικητίδη
  • ΕΟΔΥ: Oδηγίες για την ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά τη διάρκεια του Πάσχα
  • “Ελαιόλαδο, πυρηνέλαιο σπορέλαιο: Σχέσεις Οικονομίας και Διατροφικής Αξίας”
  • Γεωργικές Συμβουλές : Προκηρύχτηκε το Μέτρο 2.1
  • Μόνο τυποποιημένα τρόφιμα στη Νέα ΚΥΑ Λαϊκών
  • Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs)-Συνέδριο
Proudly powered by WordPress