Θύματα του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) !

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ Ο.Α.Ε.Ε.

1) Δικαίωμα στην επιλογή ταμείου κρατικού ή ιδιωτικού όπως γίνεται
στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες , Γερμανία – Βέλγιο κ.λ.π και επιστροφή κεφαλαίου σε όποιον δεν θέλει την συνέχισή του σε Ο.Α.Ε.Ε.

Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

Δείτε τι ισχύει για τους αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες
στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. http://wp.me/p2oQzG-2Y3 Continue reading

Η ζώσα εκδίκηση της γυφτιάς

Επί χρόνια οικοδομήθηκε ένα ιδεολογικοποιημένο κοινωνικό παράδειγμα, φυλετικό, εθνοτικό, ρατσιστικό, μειονοτικό, κι άλλοτε εξωτικό στην επιστήμη, τη λογοτεχνία, την τέχνη και το τραγούδι, που γρήγορα και ανέξοδα έδωσε την ισχύ γνωστικού κεκτημένου στα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις εις βάρος των Τσιγγάνων.
Διαβάστε ενα υπέροχο άρθρο εδω :Η ζώσα εκδίκηση της γυφτιάς. Του Θανάση Βασιλείου

Μίμης Ανδρουλάκης: Ερώτημα για την ρευστότητα των ΜμΕ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης: κ. Κωστή Χατζηδάκη

Θέμα: Ο χρόνος τελειώνει και για τις βιώσιμες ΜμΕ ενώ τα -συμβατικά και μη- μέσα ρευστότητας βρίσκονται σε αδράνεια Continue reading

Σχόλια για την αδειοδότηση κτηνοτροφικών μονάδων

Διάβασα προσεκτικά το έγγραφο του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Λακωνίας (geoponoilakonias@gmail.com) για την διαδικασία μιας στάσης στην αδειοδότηση Κτηνοτροφικών Μονάδων . Αισθάνομαι την ανάγκη να σχολιάσω δημόσια ένα σημείο που θεωρώ κρίσιμο . Αρχικά εκτιμώ θετικά και στην σωστή κατεύθυνση για μείωση της γραφειοκρατίας το έγγραφο απο τον πολύ δραστήριο Σύλλογο ,που με συνδέει φιλία με κάποια απο τα μέλη του που εκτιμώ βαθύτατα .
Διερωτώμαι μόνο πως τους ξέφυγε ή πως διολισθήσανε σε λάθος στόχευση στο θέμα της Νόμιμης κατοχής των αγροτεμαχίων όπου θα εγκατασταθεί η κτηνοτροφική εκμετάλλευση. Continue reading