HACCP

1910347_1038780211535_4071507_n

Ενημερωθείτε για τους απαραίτητους φακέλους του HACCP που πρέπει να τηρεί μια Μονάδα Τροφίμων
1 Εκπαίδευσης και ενημέρωσης προσωπικού
2. Επικοινωνίας
3 Συντήρησης εξοπλισμού- μέσων και εγκαταστάσεων
3 Παρτιδοποίησης
4 Ιχνηλασιμότητας
5 Εσωτερικών επιθεωρήσεων και δοκιμών Α&Β υλών
6 Παρακολούθησης Κρίσιμων Σημείων ελέγχου (CCPs)
7 Διορθωτικών Ενεργειών
8 Διακρίβωσης Οργάνων
9 Ελέγχων Πόσιμου Νερού
10 Ελέγχων Α΄υλών & τελικών προϊόντων
11 Καθαρισμού και απολυμάνσεων
12 Απεντόμωσης και μυοκτονίας

Προγραμματίστε άμεσα με το γραφείο μας
-Την αδειοδότηση της μονάδας τροφίμων
-Τη σύνταξη της μελέτης HACCP και την εφαρμογή της
-Την περιβαλλοντική αδειοδότηση
-Την ένταξη σε επιδοτούμενα Προγράμματα του ΠΑΑ 2014-2020

Επικοινωνία:
Παπακωνσταντίνου Δημήτριος Γεωπόνος Επιστήμης Τροφίμων -ΓΠΑ
Αριστείδου 235 & Σκρά
Τ-F. 210 3457 184 & Τ.6977 239 066
e-mail: ecogrev@gmail.com www.askjim.gr